Conferința de Eliberare

Conferința de eliberare

SET FREE

6 – 8 Iulie 2023

„Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, căci Domnul M-a uns să aduc veşti bune celor nenorociţi: El M-a trimis să vindec pe cei cu inima zdrobită, să vestesc robilor slobozenia şi prinşilor de război, izbăvirea;” Isaia 61:1

Locuri disponibile: 400

Taxa de participare: 200 RON

Despre conferință

Deoarece până și „creația așteaptă cu nerăbdare descoperirea fiilor lui Dumnezeu în glorie” (Romani 8:19), această conferință țintește echiparea sfinților generației noastre, cu puterea învierii lui Isus Cristos, dar și slujirea celor care sunt prinși în diverse legături ale întunericului.

Credem cu tărie că „pe cine Fiul face liber, este cu adevărat liber”, de aceea dorim ca orice om care se confruntă cu cicluri repetate ale păcatelor, cu blesteme sau moșteniri generaționale negative, cu întărituri sau blocaje emoționale sau mentale, cu hărțuire spirituală, atacuri sau influențare demonică, să experimenteze biruința crucii lui Cristos.

De asemenea ne dorim ca sfinții acestor vremuri să fie destoinici, echipați prin învățătură și revelație cu autoritate și putere de sus pentru a scoate afară draci și pentru a călca în victorie peste puterea vrăjmașului.

Este timpul în care Domnul Își zidește Biserica iar porțile locuinței morților nu o vor birui! Te invităm să iei parte împreună cu noi, la desfășurarea acestor zile de conferință în care credem că puterea lui Dumnezeu se va manifesta, va transforma și va imputernici vieți!

Invitat special

ILYA PARKHOTYUK

Pastorul Ilya Parkhotyuk este partener de slujire al pastorului Vlad Savchuk, alături de care a început lucrarea Hungrygen. El este parte a echipei pastorale și predicator în cadrul Bisericii Hungrygen și a conferințelor pe care aceștia le organizează și este cel care conduce Biserica Online. El este, de asemenea, un om de afaceri de succes.

Dumnezeu îl folosește cu putere atât în lucrarea de vindecare și eliberare, cât și în lucrarea profetică. Atât el, cât și soția lui sunt vorbitori dinamici și plini de pasiune pentru a vedea manifestarea puterii lui Dumnezeu pe pământ.

Cine ne conduce în închinare?

Cristocentric

IHOP-TM

Biserica Lumina

Centrul Creștin Satu Mare

Programul conferinței

JOI – 06 Iulie
18:00 – 19:00 – Check-in
19:00 – 22:00 – SESIUNEA 1

VINERI – 07 Iulie
10:00 – 12:30 – SESIUNEA 2
17:00 – 18:15 – Sesiune – Q&A
19:00 – 22:00 – SESIUNEA 3

SÂMBĂTĂ – 08 Iulie
10:00 – 12:30 – SESIUNEA 4
17:00 – 18:15 – Sesiune – Q&A
19:00 – 22:00 – SESIUNEA 5

Formular de înregistrare

  Informații pentru participanți

  Taxa de participare la Conferința SET FREE” este de 200 lei.

  Ea se poate plăti online pe https://biserica-lumina.ro/doneaza/ alegând opțiunea – Conferința Set Free.

  Confirmarea înregistrării se va face după confirmarea plății, printr-un email.

  Locația conferinței este Biserica Lumina Timișoara, Strada Conac 50, Dumbrăvița.

  Vezi pe hartă.

  Taxa de participare la conferință este nerambursabilă, dar se poate transfera. Ești binevenit să oferi locul tău altei persoane, te rugăm doar să o faci personal și să ne anunți de eventualele modificări.

  Da, copiii până la vârsta de 13 ani (inclusiv) nu trebuie să plătească bilet.

  În cadrul conferinței vom avea spații destinate copiilor. Aceștia vor putea fi lăsați pe parcursul conferinței sub supravegherea unor persoane responsabile de îngrijirea lor. Dacă vi la conferință alături de copii tăi te rugăm să ne spui asta atunci când te inregistrezi. Ne dorim să fim pregătiți în întâmpinarea nevoilor lor.

  Dacă ai pe inimă să sponsorizezi lucrarea pe care o facem, scrie-ne la adresa de email office@biserica-lumina.ro.

  De asemenea poți să donezi în conturile:

  Asociația Religioasă a Bisericii Lumina:

  IBAN RO87 INGB 0000 9999 0726 0668 – Cont Lei
  IBAN RO04 INGB 0000 9999 0726 0707 – Cont euro

  specificând în descriere „Conferința Set Free”.

  Da, conferința va fi transmisă live pe canalele noastre de socializare, cu acces gratuit.

  Vezi contul nostru de youtube

  Ia legătura cu noi la adresa de email office@biserica-lumina.ro