Despre Biserica Lumina

Cultura casei noastre

Valorile sunt principiile pe care noi le considerăm importante si vrednice. Valorile sunt cheia spre unitate și sunt temelia pe care trebuie să se bazeze întreaga activitate.
Pavel ne încurajează să fim „un gand” și „un duh” (Filipeni 2: 2), așadar ne-am angajat la dezvoltarea și urmărirea valorilor biblice ale Împărăției.

Următoarele valori de bază definesc cine suntem si pentru ce ne dedicăm:

Isus Hristos – suntem o biserică creștină
Persoana lui Isus Hristos este esențială pentru tot ce facem și prin El avem relație cu Dumnezeu Tatăl și cu Duhul Sfânt.

Biblia – suntem o biserică bazată pe biblie
Noi credem ca biblia este Cuvântul lui Dumnezeu și autoritatea supremă pentru reguli și practici creștine.

Lucrarea Duhului Sfânt – suntem o biserică plină de Duh Sfant
Noi credem că fiecare creștin ar trebui să dezvolte roada Duhului și să caute să folosească darurile Duhului în folosul altora.

Închinarea – suntem o biserică a laudei și inchinarii
Scopul nostru este de a exprima devotamentul nostru față de Dumnezeu prin laudă plină de bucurie și închinare autentica.

Rugăciunea – suntem o biserică care se roagă
Scopul nostru este de a deveni o casă de rugăciune pentru toate națiunile.

Relatiile in dragoste – suntem o biserică care crede in dragostea sacrificială.
Scopul nostru este de a vedea fiecare persoană iubita, apreciată și îngrijită în așa fel încât să se simtă acceptată, pretioasă și să aibă sentimentul de apartenență.

Ucenicie – suntem o biserică dedicata lucrarii de maturizare a crestinilor
Scopul nostru este de a ajuta oamenii să devină urmași intru-totul devotați lui Isus Hristos.

Slujirea – suntem o biserică care crede in slujirea generalizata
Scopul nostru este de a ajuta fiecare membru să-și cunoască chemarea și să-și dezvolte abilitățile date de Dumnezeu folosindu-le pentru a sluji altora.

Excelență – suntem o biserică care iși propune excelența în slujire
Scopul nostru este de a urmări excelența în toate aspectele vieții bisericești, în scopul de a aduce slavă lui Dumnezeu.

Relevanta – suntem o biserică contemporană
Scopul nostru este de a prezenta mesajul lui Hristos într-un mod semnificativ pentru oameni și ușor de înțeles pentru cei din afară.

Multiplicare – suntem o biserică dedicata evanghelizarii
Scopul nostru este de a ajunge la oameni pierduți, atât cei de aproape (oras) cat și de departe (tara, Europa,lumea intreaga). Dorim sa influențăm comunitatea noastră prin mărturia noastră, evanghelizare, misiune și plantare de biserici.

Diversitatea – suntem o biserică care crede in unitatea in diversitate
Scopul nostru este de a crea un pod intre diferitele culturi, decalaje rasiale, socio-economice și generaționale, astfel încât să se creeze o comunitate în care toți oamenii pot relaționa într-un spirit de iubire și unitate.