Evanghelizare

Coordonator: Iano și Cecilia Buium

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L-a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.” (Ioan 3:16)

A duce Vestea Bună celor pierduți, nu este o opțiune, ci o poruncă pe care Isus a dat-o ucenicilor Lui, înainte de a se înălța la cer. Astfel acest departament reprezintă materializarea viziunii bisericii de a contribui la extinderea Impărăției.

Ca și direcție concretă de acțiune, membrii acestui grup au hotărât să înceapă cu rugăciunea pentru cei nemântuiți din propriile familii, pentru prieteni, pentru vecini, pentru locuitorii orașului.

În fiecare lună au planificat să se deplaseze pentru rugăciune într-o anumită zona orașului. Aceste deplasări vor avea loc în prima și în a treia săptămână a lunii, iar în a doua și în a patra săptămână vor fi organizate întâlniri de grup în case.

Coordonator: Iano și Cecilia Buium


Warning: Undefined variable $galerieIMG in /home/biseric3/public_html/wp-content/themes/Lumina/loop-templates/content-departament-single.php on line 62