Penitenciar

Coordonator: Teodora Rodean

“Căci am fost flămând şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin şi M-aţi primit; am fost gol şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă şi aţi venit pe la Mine.” (Matei 25:35-36)

Viziunea acestei lucrări este stabilirea de relaţii bazate pe încredere şi acceptare, cu fetelor minore și majore din Penitenciarul din Buziaș, pentru a le cunoaşte mai bine, în vederea construirii unei baze pentru evanghelizarea și reastaurarea lor.

Vizitele în penitenciar se desfăşoară pe două direcţii: stabilirea unei relaţii pe verticală, cu Dumnezeu (rugaciune, cântece de închinare şi studiu biblic) şi a unei relaţii pe orizontală, cu semenii (timp de socializare, de discuţii personale sau de rugaciune specifică pentru diferite nevoi). La final se organizează activități interactive: jocuri, pictură, lucru manual, gătit.

Mai mult decât vizitarea fetelor în penitenciar, se doreşte scoaterea periodică a acestora din acel mediu restricţionat şi aducerea lor în biserică cel puţin de două ori pe an, în funcţie de cum sunt obţinute aprobările necesare, dar şi organizarea unui program special de Crăciun.

Coordonator: Teodora Rodean
Ajutoare: Damaris Botar
Programe: vizite în prima şi a treia sâmbătă a fiecărei luni, ora 9:00


Warning: Undefined variable $galerieIMG in /home/biseric3/public_html/wp-content/themes/Lumina/loop-templates/content-departament-single.php on line 62