Tineret

Coordonator: Otniel Berghianu

„Nu vă înșelați: Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit. Ce seamănă omul, aceea va și secera.” (Galateni 6:7)

Acest departament se adresează tinerilor care au peste 18 ani și încep să pășească într-o nouă etapă a existenţei, cea de adult, și care caută să își croiască un drum în viață în ascultare de Cristos pentru a putea trăi în binecuvântarea Lui.

Scopul este de a Îl glorifica pe Dumnezeu, investind în tineri cu dragoste, pentru a îi sprijini să devină adulți maturi în Cristos. În acest sens, viziunea acestei lucrări este de a vedea tineri maturi și pasionați de Isus, care umblă în chemarea lor pe acest pământ și care răspândesc Lumina Cerului uriunde s-ar afla.

Departamentul este împărţit pe grupe mici, conduse de unul sau doi lideri care mediază intâlnirile şi activităţile săptămânale care cuprind: rugăciune, închinare, studiu biblic, jocuri, concursuri, activităţi de slujire, evanghelizare şi implicare socială.

Se urmăreşte crearea contextului necesar pentru ca tinerii să poată trece de la învățătură despre aceste valori, la a le practica activ în cadrul întâlnirilor, activităților și a ieșirilor pe organizate, și mai apoi să le poată trăi în viețile lor de zi cu zi, oriunde s-ar afla.

Coordonator: Otniel Berghianu
Lideri: Raluca Șorhent, Victor și Anita Megherea, Ingrid Crețeanu, Flavius și Anamaria Manea, Damaris Botar, Sergiu și Mariana Pătraș, Petri Ban
Programe: Luni ora 19:00 și săptămânal pe grupe mici