Laudă și închinare

Coordonator: Claudius Sămărtinean

„Apoi în învoire cu poporul, a numit niște cântăreți care, îmbrăcați cu podoabe sfinte și mergând înaintea oștirii, lăudau pe Domnul și ziceau: «Lăudați pe Domnul, pentru că îndurarea Lui ține în veac!»“  (2 Cronici 20:21)

Viziunea acestui departament este ridicarea unei generaţii de închinători relevantă pentru biserica locală, pentru oraşul şi naţiunea aceasta, care, înţelegând vremurile actuale să îi conducă pe oameni în prezenţa manifestată a lui Dumnezeu, ajutându-i se alinieze la voia Lui.

Scopul este ca fiecare închinător să găsească un loc în care să fie echipat pentru a creşte în chemare, ca să lucreze la potentialul lui maxim, pentru a putea accede la un nou nivel spiritual.

Lucrarea de închinare, dincolo de programele de duminică, este dezvoltată pe mai multe departamente – copii, adolescenţi, tineret – din dorinţa de a crea un cadru în care fiecare să poată sluji cu eficienţă şi cu pasiune.

Coordonator: Ruben Tomuța
Lideri: Andrei şi Luminiţa Tomuţa, Cristi şi Monica Gheran, Sami şi Alina Biro, Ruben Tomuţa, Sami Ciuciumiș, Luminița Ciuciumiș
Colaborator: Dan Blaga
Program: duminica, ora 9:00